Zelfbouw verwarming, sanitair én ventilatie

Je wilt zelf de handen uit de mouwen steken of hebt een handige vader, nonkel of zoon? Met onze zelfbouw oplossingen plaats je op eigen tempo jouw sanitair, verwarming en ventilatie. Wij geven je advies op maat, waardoor het zelfs zonder voorkennis mogelijk is om fors te besparen op jouw bouwbudget, zonder in te moeten boeten op de kwaliteit.

Doe-het-zelf

Bouwen of verbouwen met kwalitatieve toestellen aan beperkt budget? Bespaar op de werkuren en plaats zelf jouw verwarming, ventilatie en sanitair met onze zelfbouw oplossingen.
Afhankelijk van jouw behoeftes en voorkeuren geven we advies op maat over de juiste materialen en technieken. Wij helpen je bij de opstart en zorgen nadien voor de keuring. Bij problemen zijn wij steeds bereikbaar voor de nodige feedback en tips.
Indien gewenst kunnen bepaalde belangrijke onderdelen ook door onze eigen vakmannen worden uitgevoerd, zoals de installatie van de ventilatie-unit of verwarmingsketel.

Ontdek ook onze andere diensten

Naast onze specialisatie in zelfbouw is Wecosan bvba ook thuis in centrale verwarmingwarmtepompen en zonneboilers, EPDM en zinkwerken, ontwerp en renovatie van badkamers en sanitair en ventilatie.Dankzij onze jarenlange ervaring in deze verschillende vakgebieden kunnen wij onze klanten totaalprojecten bieden.

Recente realisaties

Alle realisaties

Zoekt u een partner voor uw project?

Contacteer ons