Zelfbouw verwarming, sanitair én ventilatie

Zelf de handen uit de mouwen steken? Door te kiezen voor zelfbouw plaatst u op eigen tempo uw sanitair, verwarming én ventilatie. Wij geven  advies op maat, waardoor het zelfs zonder voorkennis mogelijk is om fors te besparen op uw bouwbudget.

Technische leidingen

Het plaatsen van uw technische leidingen is een snel en eenvoudig werk.
Wij komen bij u langs en bekijken hoe de leidingen best worden geplaatst.
Vervolgens geven we u bij levering het juiste verlegplan en het nodige advies.

Daarnaast uw sanitair warm water gratis laten opwarmen door de zon? Ook uw zonneboiler of warmtepomp kan immers door ons geleverd en geplaatst worden. Vraag ons gerust naar een vrijblijvende prijsofferte. Steeds met speciale voorwaarden voor zelfbouwers!

(Vloer)verwarming

Vloerverwarming plaatsen is eenvoudig en kan u zelfs perfect zonder voorkennis.
Bij levering krijgt u van ons immers de uitgewerkte verlegplannen en het nodige advies.
Wilt u daarnaast extra hulp bij het aansluiten of opstarten van de installatie? Geen probleem, wij staan steeds klaar voor u.

Ook de bijhorende ketel en/of radiatoren kunnen door ons geleverd worden. Op voorhand berekenen wij de nodige dimensies zodat u achteraf van een warm huis kan genieten. Nadat alles is aangesloten, komen wij de installatie volledig keuren en kan u van een warme woonst genieten

Ventilatie

Ventilatie speelt een belangrijke rol in het binnenklimaat van uw woning. Bovendien zijn de moderne systemen door hun plug-and-play karakter erg eenvoudig zelf aan te sluiten. Wij bekijken eerst welk systeem het beste past in uw woning en maken vervolgens een studie van de juiste debieten. Met onze tips en advies plaatst u zo zonder problemen uw volledige ventilatie.

Toch liever extra hulp bij de aansluiting? Geen probleem, wij staan steeds voor u klaar.

Ontdek ook onze andere diensten

Recente realisaties

WECOSAN 2023

Zoekt u een partner voor uw project?