Zelfbouw 2018-01-24T15:50:57+00:00

Zelfbouw verwarming, sanitair én ventilatie

Je wilt zelf de handen uit de mouwen steken of hebt een handige vader, nonkel of zoon? Met onze zelfbouw oplossingen plaats je op eigen tempo jouw sanitair, verwarming en ventilatie. Wij geven je advies op maat, waardoor het zelfs zonder voorkennis mogelijk is om fors te besparen op jouw bouwbudget, zonder in te moeten boeten op de kwaliteit.

Technische leidingen

Het plaatsen van de verschillende technische leidingen is een snel en eenvoudig werk.
Wij komen op voorhand bij u langs en bekijken hoe de leidingen best worden geplaatst.
Bij de levering geven we u het juiste legplan en het nodige advies.

Uw sanitair warm water laten opwarmen door de zon? Ook uw zonneboiler of warmtepomp kan door ons geleverd worden. Vraag ons gerust naar een vrijblijvende prijsofferte met extra korting voor zelfbouwers!

(Vloer)verwarming

Zelf vloerverwarming plaatsen is eenvoudig en kan u perfect zonder voorkennis.
Bij de levering krijg je de uitgewerkte legplannen en het nodige advies.
Wil je daarnaast extra hulp bij het aansluiten en opstarten van de vloerverwarmingsinstallatie? Geen probleem, wij staan steeds klaar voor u.

Ook de bijhorende verwarmingsinstallatie en/of radiatoren kunnen door ons geleverd worden. Op voorhand berekenen wij de nodige dimensies zodat u achteraf van een warm huis kan genieten. Nadat alles is aangesloten, komen wij de installatie volledig keuren!

Ventilatie

Ventilatie speelt hoe langer hoe meer een cruciale rol voor het binnenklimaat in uw woning. De moderne ventilatiesystemen zijn door hun plug-and-play karakter ook eenvoudig zelf aan te sluiten. Wij bekijken welk systeem het beste past en maken vervolgens een studie van de juiste debieten. Met onze tips en advies plaats u zo zonder problemen de verschillende kanalen, om daarna de installatie aan te sluiten.

Wilt u toch liever extra hulp bij de aansluiting? Geen probleem, wij staan steeds voor u klaar.

Ontdek ook onze andere diensten

Naast onze specialisatie in zelfbouw is Wecosan bvba ook thuis in centrale verwarmingwarmtepompen en zonneboilers, EPDM en zinkwerken, ontwerp en renovatie van badkamers en sanitair en ventilatie.Dankzij onze jarenlange ervaring in deze verschillende vakgebieden kunnen wij onze klanten totaalprojecten bieden.

Recente realisaties

Alle realisaties

Zoekt u een partner voor uw project?

Contacteer ons