Het aanspreekpunt voor elk sanitair project

Onze jarenlange ervaring in zowel de private als publieke sector maakt ons de geschikte partner van ieder sanitair project. Wij zijn zowel gespecialiseerd in particuliere privéwoningen, als in openbare ruimten. Denk maar aan de sanitaire ruimten in scholen, kantoorgebouwen en handelsruimtes. Aangezien wij de combinatie van sanitair en ventilatie aanbieden, heeft u bovendien slechts één aanspreekpunt op de werf.

Sanitair

Sanitaire ruimten vormen een belangrijk, maar onterecht een vaak vergeten onderdeel van ieder project. Het sanitair moet bovendien aangepast zijn aan alle gebruikers, met speciale aandacht voor mindervaliden en kinderen. Indien gewenst geven we je graag het nodige advies en begeleiding op maat, steeds met comfort voor de toekomstige gebruiker op de eerste plaats.

Door de jaren heen hebben we onze ervaring opgebouwd in zowel de particuliere sector (woningen, appartementen), als de publieke sector (scholen, handelsruimten,…).

Ventilatie

Aangezien iedere sanitaire ruimte gepaard gaat met ongewenste geuren, is ventilatie een noodzakelijke aanvulling voor jouw project. Verschillende systemen zijn mogelijk, gaande van zuivere afvoer van vervuilde lucht, naar een combinatie van mechanische afvoer en toevoer van verse lucht. Wij begeleiden je graag in deze keuze en zorgen steeds voor de juiste regeling van jouw systeem. Met steeds een maximaal comfort voor de gebruiker als doel!

Ventilatie

Aangezien iedere sanitaire ruimte gepaard gaat met ongewenste geuren, vormt een ventilatiesysteem een goede aanvulling voor jouw project. Verschillende systemen zijn mogelijk, gaande van zuivere afvoer van vervuilde lucht, naar een combinatie van mechanische afvoer en toevoer van verse lucht. Wij begeleiden je graag in deze keuze en zorgen steeds voor de juiste inregeling van jouw systeem, met een maximaal comfort voor de gebruiker tot gevolg!

Ontdek ook onze andere diensten

Naast onze specialisatie in sanitair en ventilatie is Wecosan bvba ook thuis in centrale verwarmingwarmtepompen en zonneboilers, EPDM en zinkwerken, ontwerp en renovatie van badkamers en zelfbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze verschillende vakgebieden kunnen wij onze klanten totaalprojecten bieden.

Recente realisaties

WECOSAN 2023

Zoekt u een partner voor uw project?