Platte daken in EPDM

EPDM biedt de garantie tot een strak en vlak dak, dat ten alle tijden beloopbaar blijft.  Na plaatsing is de dakafdichting bovendien volledig waterdicht en onderhoudsvrij. Dit zowel bij nieuwbouw als renovatie. Onze EPDM afdichtingen zijn daarnaast steeds wortelbestendig, waardoor ze de ideale ondergrond vormen voor een groendak! Kies dus ook voor een dakafdichting uit EPDM voor uw woning of bedrijfsgebouw!

Naast het plaatsen van de EPDM zelf, kunnen we ook instaan voor het plaatsen van de isolatie, hemelwaterafvoer en dakrandprofielen. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt op de werf, een absolute meerwaarde voor alle partijen!

Zink staande naad

Zink met staande naad geeft uw woning een moderne toets. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Bovendien is de uitvoering in verschillende kleuren mogelijk, waardoor je als ontwerper verschillende richtingen uit kan. Op gebied van duurzaamheid en levensduur levert zink daarnaast één van de beste prestaties in de hele bouwwereld. Kies dus ook voor zink in uw woning!

Zink

Ontdek ook onze andere diensten

Recente realisaties

WECOSAN 2023

Zoekt u een partner voor uw project?