Energiezuinig en milieuvriendelijk

Energiezuinig bouwen is hoe langer hoe meer een must. De Europese richtlijn bepaalt immers dat vanaf 2021 alle nieuwe gebouwen bijna-energie neutraal (BEN) moeten zijn. BEN-bouwen is vandaag dan ook de slimste keuze! De extra investeringen in groene energie betalen zichzelf immers terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt bovendien extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan immers stevige premies. Kies dus ook voor een warmtepomp of zonneboiler van WECOSAN bvba!

Warmtepompen

Een warmtepomp is een energiezuinig en milieuvriendelijke oplossing voor uw technische installatie en haalt energie uit de lucht, grond of water. Afhankelijk van de grootte en type kan de installatie zowel instaan voor verwarming, alsook de opwarming van het sanitair warm water. Het hoogste rendement wordt behaald met een afgifte op lage temperatuur, zoals vloerverwarming. Contacteer ons gerust voor meer info.

U kan bij ons terecht voor alle types residentiële warmtepompen:

  • Lucht/water warmtepompen (split of monobloc)
  • Lucht/lucht warmtepompen 
  • Bodem/water warmtepompen of “geothermische” warmtepompen genoemd.

Voor ieder project maken wij een afzonderlijke berekening, zodoende u het prijstechnisch beste voorstel te kunnen maken.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een energiezuinig en milieuvriendelijke oplossing voor uw technische installatie en haalt energie uit de lucht, grond of water. Ze verbruiken dus heel wat minder dan de klassieke systemen. Afhankelijk van de grootte en type kan de installatie zowel instaan voor uw verwarming, alsook de opwarming van het sanitair warm water. Het hoogste rendement wordt behaald met een afgifte op lage temperatuur, zoals vloerverwarming. Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte.

Zonneboiler

Kies voor een zonneboiler en laat uw warm water gratis opwarmen door de zon. Naast een lagere energiefactuur geniet u bovendien van extra premies. De gratis energie van de zon kan eveneens dienen als aanvulling op de bestaande verwarming. Zo kan u op lange termijn heel wat energie en geld besparen! Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte.

Ontdek ook onze andere diensten

Recente realisaties

WECOSAN 2023

Zoekt u een partner voor uw project?